O jakości i bezpieczeństwie żywności

23 kwietnia 2013 r., w  hotelu Westin w Warszawie odbędzie się konferencja szkoleniowa „Jakość i bezpieczeństwo żywności w kontekście aktualnych zagrożeń” organizowana przez Biuro Promocji Jakości.

Podczas konferencji przedstawiciele służb kontrolnych oraz uznani specjaliści omówią tak istotne zagadnienia jak badanie gatunkowości mięsa w wyrobach mięsnych, wycofywanie żywności z rynku, kontrola identyfikowalności surowców oraz system food defense.

 

\"\"

 

 

Konferencja jest skierowana do przedstawicieli firm spożywczych, urzędowej kontroli żywności, laboratoriow, jednostek certyfikujących oraz wykonawców usług ochrony przed szkodnikami.

Uczestnicy konferencji poznają odpowiedzi na nurtujące ich pytania, w tym:
• Jakie podkładki absorpcyjne są niebezpieczne?
• Jak prawidłowo wycofywać żywność z rynku?
• Jakie korzyści przynosi system Food Defense?

Udział w konferencji jest płatny i wynosi 500 zł + VAT, do 15.04 udzielany jest rabat 20%.

Program konferencji i zgłoszenie udziału

Źródło: BPJ
Redakcja AgroNews, fot. sxc.hu

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here